Arkiv

Mere narkotika bråk.

Enda mere narkotika bråk.

Tre unge menn var ofre for skudd i natt til lørdag (2) i Dix Sept Rosado, på vestsiden av Natal. Kriminaliteten kan sannsynligvis ha linker med narkotikahandel, siden stedet hvor de ble skutt er ofte brukt for narkotikamisbruk, opplyser Informasjons Portalen BO på internett.

De tre unge mennene var i en bolig på Boulevard oberst Eduardo, da de ble overrasket av en duo som kom på en motorsykkel og begynte å skyte på dem. Daniel Silva, på 20 år, Thea, 25, og Gerson de Souza, 23, ble alle rammet av flere skudd. Kort tid etter forbrytelsen så flyktet de kriminelle i all hast på motorsykkelen.

Ifølge warrant officer har Timothy, niende bataljon offisielle, det er mulighet for angrepet skjedd på grunn av narkotikahandel. «Huset er tn kjent narkotika-reir som ofte besøkes av både brukere og narkotikalangere . Besøket av bandittene kan godt ha en sammenheng med for sen  sier han til media.

Politiet er utført av démarches over hele Vest området for å prøve å finne morderene som skøt, men ingen mistenkte ble arrestert eller identifisert. Tre ambulansebiler fra Samu ble innkalt til åstedet i saken. En av de skutte ble gjenopplivet og tatt med til akutten på Clovis Sampson.

Morgen avisen på mandag er ofte preget av en masse grov vold som har hendt i løpet av helgen og det er bare å innrømme at Natal er ganske så voldelig for tiden. Vi får bare håpe at dette er en overgangsperiode og at det vil bedre seg etterhvert fremover mot VM-2014, for slik som det er nå kan vi ikke vise frem til alle fotball-elskerene som kommer til hovedstaden vår?