Arkiv

Ungdom skutt i døråpningen hjemme i Felipe Camarão.

En ungdom ble drept i døren i huset i Felipe Camarão.
En flyktning fra rettferdighet ble henrettet i  døren av boligen der han bodde i nabolaget av Felipe Camarão, i vest sonen  i natt til søndag (3). Ifølge informasjon av militærpolitiet, ble Jonathan Campos Ferreira Barbosa, 19 år gammel, rammet av to skudd fra et  skytevåpen i thorax og bukket straks under for skadene og døde på stedet.

På nettsiden til dommer-retten av Rio Grande do Norte er det to tilfeller mot Jonathan som han ble  felt av retten. I en av dem, han ble dømt for ran og i det andre var han mistenkt for tyveri. Sistnevnte hadde fått prøve-unnlatelse og skulle inn til avhør idag 4de.

Aspirant Eduardo Roberto, fra den niende bataljonen av PM, sier Jonathan  ble rammet av skuddene rundt kl. 22:00. Han åpnet døren for å se hvem det var i huset der han bodde sammen med sin mor, på travessa Pai Celestial , men når han åpnet døren så ble han overrasket av en mann som skøt fem ganger mot ham.

Aspirant Eduardo Roberto bekreftet at to skudd traff brystet av offeret i hjetteregionen.  Jonathan var fortsatt i live ved ankomst til sykehuset, men døde i løpet av natt-tjenesten.

Politiet kunne ikke opplyse til media om de mente at overfallet hadde forbindelser innover i det kriminelle miljøet.