Arkiv

Ikke rømmegrøt til kvelds!

Ni prøver å flykte fra politiet gjennom luft-sjakt.

Ni menn som er pågrepet i politistasjonen på vakt i  Delegacia de Plantão Zona Norte ved elven Potengi, forsøkte å flykte fra fengsel-enheten på kvelden mandag (4), men ble forhindret av politiet. De sivile politifolk som var på vakt innså hva de innsatte holdt på med og klarte å hindre rømningen.

Ifølge politiet, så er det på taket av enkelte celler for DP og som alle huser ni fanger hver, en åpning for luft sirkulasjon. mennene holdt på å forstørre hullet for å unnslippe fra politistasjonen, men offiserene lyttet til støy og spetakkel og gikk til cellen for å sjekke hva som foregikk.

Fangene ble da konfontrert av politiet og ga opp flykte fra DP. Alle ni som forsøkte å flyte igår, venter nå på å bli overført til et mere flukt sikkert fengsel, som takk for fluktforsøket igår.

Det ble ikke noe rømmegrøt til kvelds – som de håpet på.