Arkiv

Natal lover å starte arbeidet med mobiliteten foran VM-2014 – i juni.

PMN lover å starte arbeidet med mobiliteten  i juni 2013.

Mobiliteten i Natal for arbeider foran World Cup 2014, har fått en ny frist allikevel. Nå sies det i juni, fra rådhuset i Natal. Da starter gjennomføring av de  mange etappene 1, 2 og 3. Men å gjøre det, avhenger av innlevering av Executive prosjekter, ekspropriasjon av eiendom og håp om en forenklet miljøpåvirkning og andre studier som er avgjørende for lisensiering. Hvis Natal vil beholde de 293-millioner reals i midler som er garantert av den føderale regjeringen, i vekst og akselerasjon programmet (PAC), forklarer assisterende utenriksminister for planlegging og koordinator for World Cup i Natal, Alexandre Duarte, arbeider er lovet for å være ferdig før VM-2014 begynner.

Ricky Dantas fra Na-urbane området, viser til en studie av Semob som viste at justeringene vil sikre mye større flyt i det urbane områder for trafikken.

Bare på slutten av bygging av disse prosjektene, vil byen få vite om det vil være variasjon i den anslåtte verdien av arbeidet. «Vi jobber med prognosen levert av den føderale regjeringen, siden byen er i økonomiske vanskeligheter,» legger han til.
Men prosjektene krever mange ekspropiasjonsprosesser, noe som av erfaring vil kunne gi store forsinkelser i prosjektene. Beskyttelsen av privat eiendom, er av loven gitt en kraftig beskyttelse og gir rom for lange treneringer og domsavgjørelser.

Myndigheten ser ikke bort ifra at de må nedjustere prosjektene, hvis det oppstår store protester pga disse nødvendige ekspropieringene, for i det hele å kunne komme i mål før VM-2014v tar til.

Hele såpeoperaen som det var advart om på forskudd, ser ut til øke i sannsynlighet og vi får bare smøre oss med tålmodighet – vi kan ikke annet?