Arkiv

Husk kvinnedagen!

Brasilianske kvinner setter umåtelig stor pris på om du gjør litt ekstra stas på dem 8.mars på kvinnedagen. Fremdeles er det dessverre slik at vi har kommet mye lenger hjemme i Norge når det gjelder en likestilling mellom kjønnene og brasilianske kvinner blir oppriktig glade om du lufter en oppfatning om full likestilling mellom kjønnene – ja de kommer simpelthen til å elske deg for slike tanker.

Mange jenter i Brasil går fremdeles for lut og kaldt vann og tjener f.eks. mye mindre enn menn i eksakt samme jobben. Mange menn ligger enda på det hakket at jentenes plass er ved kjøkken benken og som underholdnings-madrass under produksjonen av en baby, da helst en gutt, så det er langt igjen.

Spander en drink, en kake, eller en god varm klem, så vil du bli husket som et mannfolk og ikke en undertrykker!

TIN TIM meninas!