Arkiv

Aksjonen «Gi byen tilbake til borgerene» er startet av MP.

Operasjonen «Gi byen tilbake til folket» ble startet nå sist torsdag.

Operasjonen «En trygere by» startet av det militære politiet, startet nå sist torsdag, har resultert  i innfanging av ni rømte  flyktninger, arrestasjonen av seks personer med ulovlige skyte  våpen og  både i beslag av stjålne sykler og motosykler samt arrestert og beslaglagt narkotika-langere. Arrestasjonen av seks personer som ble tatt på fersken oppildnet politiet til lignende aksjoner, sier sjefen for det militær politiet i Rio Grande do Norte (PMRN), oberst Francisco Canindé Aguilar, operasjonen viste en tydelig «positiv balanse». Men det er fortsatt ingen dato satt for nye slike .

Politiet skal nå på skolebenken hvor de skal lære mere om prykologi og om hvordan man bedre kan lese kroppsspråket til kriminelle personer og dermed øke effektiviteten på tilfeldige kontroller og ransakinger og å lettere plukke ut disse i folkemengden ute på gater og torg og få satt dem bak lås og slå.

Også PRF (UP) skal nå lære de samme teknikken og på den måten lettere kunne luke ut kriminelle i tilfeldige trafikk kontroller og dermed spare tid og penger og å gjøre kontrollene mye mere effektive.