Arkiv

Buss-raner tatt på fersken

 

PM fanget en buss-raner og anklaget ham for buss-overfall.

Militær politiets første bataljon arrestert i går (9) kveld en person som forsøkte  å rane en buss i Ribeira på østsiden av Natal. Opplysningene er fra kommunikasjon til media av PM/RN.

PMs var på patrulje i området, når de ble informert om at det var en person som forsøkte å rane en buss ikke var så langt unna. Ved ankomst på stedet så kunne soldatene straks arrestere den tiltalte. De mistenkt bar en stor kniv, som han brukte til å true passasjerene og sjåføren med. Han hadde allerede rukket å plyndre 42 offre for mobiltelefoner og verdisaker, da politiet ankom og satte en stopper for hendelsen.

Tiltalte ble ført til politistasjonen, der han ble gjort kjent med arrestasjonen og at han var tatt på fersken.