Arkiv

Kvartett overfalt hus og rundstjal beboerne.

Quadrilha invadere hjem, bandt beboere og flykter med verdier for R $ 12,000 og personlige gjenstander.

En gjeng brøt seg inn i et hus i São Gonçalo do Amarante, nær Natal  og gjorde det store kuppet på kvelden tirsdag (12). Innledende informasjon gitt videre av det militære politiet, sier at de kriminelle tok ca R $ 12.000 i kontanter og eiendeler fra ofrene.

Márcio Lima, løytnant av 11 bataljonen fra PM bekreftet at var ved 20:30 tiden, at fem menn sterkt bevæpnet med 12. kaliber hagle og pistoler ankom bostedet i Rua José Luiz.  «De var tydeligvis godt kjent på området og har sikkert speidet dager i forveien sier politiet.
Også ifølge løytnant, har de mistenkte tatt rubbel og bit som;  penger, mobiltelefoner,smykker og elektronisk innretning etc. De flyktet med en stor mengde av alt materiale som ble stjålet.

Løytnanten sa at PM kom kjapt til åstedet, men fant bare dem som var blitt utsat for overgrepet i huset. Videre skritt ble utført i regionens nabolag i et forsøk på å finne de ansvarlige for overgrep, men ingen ble arrestert.