Arkiv

Det hardner til på eiendomsområdet.

Eiendomsmeglingen Lounge tilbyr rabatter nå opp til R $ 50,000.

Mellom fem tusen og seks tusen mennesker besøkte messen Salão Imobiliário  Hall nr.12 av Rio Grande do Nortes eiendomsmegling på den første dagen av arrangementet. Messen ble åpnet i går, og fortsetter frem til neste søndag (17), på Convention Center, langs Via Costeira. Om lag 25 tusen boligenheter blir lagt ut på tilbud i år. Antallet er 25% større enn det som ble tilbudt i fjor. Som under salget, fristet med rabatter på opp til R $ 50,000.

Adriano Abreu Cerca lot 25 tusen housing enheter bli tilbudt i år i fast eiendom denne gangen. Både nye og prosjekter på papiret.

Delvis av rapporten som ble utgitt av organisasjonen, og viser at målet satt for i år kan være overskredet. Prediksjon er at messen er besøkt av 40 tusen mennesker og generere $ 500 millioner i omsetning frem til søndag. Bare ca 70 enheter ble solgt på den første dagen.

Hall i år med deltakelse av 200 utstillere fra alle eiendomsmeglings grener, som tilbyr luksuriøse feriesteder til utgivelser fra mitt hus, mitt liv. Bolig programmet som har falt fra i fjor, men selv da mange enheter som er innrammet i programmet og med rimelige priser og verdier fra R $ 70,000 kan bli funnet.
Verdt R $ 330 000 enheter som ble solgt for bare R $ 280 tusen i den første dagen, bekreftet organisasjonen. ALIS Hotel regnskapsfører, Maria das Graças Fernandes  støtter populariteten til en kampanje som dette. Hun er interessert i å kjøpe en eiendom som er brukt i Capim Macio og sa seg villig til å besøke alle boder. Med planer om å kjøpe en leilighet på opp til R $ 100 tusen, hadde Maria håpet i sin forhandlingsmakt. «Hvis du ikke finner hva jeg søker, vil jeg vente til senere, sa hun..»

Ifølge arrangøren av arrangementet, Oliver Damásio, tilbyr salongen forretningsmuligheter for alle områder med inntekt. «Besøkende som ønsker luksus utviklingen har flere alternativer for å finne drømmestedet sitt, enten det er leiligheter, hus, gårder, hus på stranden, borettslag-klubber, pluss land etc. Men etterspørselen etter programmet Minha Casa, Minha Vida er også veldig bra, «sa han.

Fast eiendom Lounge har gratis adgang, og er åpen fra 14:00 til 22:00

Det er kjøpers marked i Natal området for tiden og det mysser med fine leiligheter med bra sikkerhet og flott beliggenhet og det er bare å prute ivei, for det er mange investorer som nå er tvunget til å selge – for enhver pris – bakstavelig talt!