Arkiv

Ungdom drept og to hardt skadet i Santarèm.

Ung mann er død, og to er hardt skadet etter angrep i Santarém.

En 17 – åring tenåring ble drept, og to andre ble hardt såret etter et angrep på kvelden torsdag (14), i Santarem, Nord-Natal. Politiet har fortsatt ingen mistanke om motivet bak kriminaliteten og mulig grunn ansvarlig for døden av Akbar Gomes de Matos.

 

Ifølge løytnant John Santos, av den fjerde bataljonen av militærpoliti, var tre tenåringer på et lite torg i Rua Apucarana, når to menn ankom på en motorsykkel type Twister og begynte å skyte mot ungdommene.

Offisielt så falt to av tenåringene straks om hardt såret, mens Andry Garcia klarte å rømme på en motorsykkel, men  etter å bli jaget av de mistenkte, ble han til slutt  rammet av flere skudd fra skytevåpen og døde på stedet.

PM har gjennomført flere undersøkelser i området rundt åstedet i regionen der drapet forekom, i et forsøk på å finne de ansvarlige for forbrytelsen, men ingen ble arrestert. De andre to tenåringene rammet av skudd ble assistert av mobile døgnvakt (Samu) og har det etter omstendighetene det bra.

Media funderer nå på om dette var nok et oppgjør innenfor narkotikamiljøet for manglende betaling for levert narkotika?