Arkiv

Par tatt på fersken når de solgte narkotika.

 

Par er tatt på fersken når de solgte narkotika i Bom Pastor.
Et par ble arrestert på ettermiddagen fredag (15) av det sivile politiets spesialisering innen narkotikasaker (DNARC) i nabolaget til Bom Pastor. Hos de to ble det beslaglagt ca 12 kg av marihuana, en halvkilo kokain og 200 gram med crack.

Hovedmannen  João Paulo Bezerra de Oliveira, 32 år, var salgsmannen som gjorde levering av drogas i dette området og ble tatt på fersken.

Ifølge pressekontoret av den generelle politistasjonen til Civil politiet (DEGEPOL), så fikk politiet et anonymt tips tidlig om morgenen og slo til mot en adresse, i nærheten av kirkegården. På ettermiddagen merket offiserene den merkelige hendelsen av at en ung kvinne som hoppet ned fra en buss med en tom sekk. En liten stund senere, kom en syklist og plukket opp posen og han ga en annen tilbake.

Den mistenkte Gabriela de Góes, 22 år, ble da arrestert av en offiserer den ettermiddagen fra DENARC, i bydelen Bom Pastor og hun hadde en pose  på seg som inneholdt narkotika.

Gabriela de Góes, 22 år gammel, ble arrestert in flagrante sammen med syklisten, João Paulo Bezerra de Oliveira, 32, som ble arrestert litt senere etter at tilkoblingen til Gabriela, som var allerede var arrestert hos politiet, hadde glemt  å gjemme en mengde marihuana, ble han også arrestert etter levering fra bussen kombinert av at Gabriela var arrestert.

De to tilsto under forhøret hos DENARC ved statens Department of Justice og statsborgerskap (SEJUC).

De kan nå vente seg lange fengselstraffer etter «proff-paragrafen».