Arkiv

Snø til besvær!

Daglig liv!

 

Vi som sitter her i 29 varmegrader og betrakter alt kaoset som noen få centimeter med snø forårsaker på hjemmelige trakter i Norge, på bredbånd skjermene våre i form av alskens video og andre HD media former – vi takker alle høye makter for at vi ikke er en av aktørende i dette stadig tilbakevendende scenarioet som igjen er forårsaket av frossent vann.

Det er formelig så det går kaldt nedover en svett ryggrad i takt med at stadig flere utenlandske trailere kjører seg fast i den «bakken» og den «bakken»og snor seg nedover på kryss og tvers som en totalt uleselig signatur. Når det er sagt så ser vi ofte også norske trailere innblandet i denne «ydenlandske» trafikk-spagettien med spinnende dekk og uten kjettinger – de burde vel alltid ha lært seg et og annet om vinterkjøring i det minste?

Vi føler med de sinte kalde og våte ansiktene og knytnevene som raser mot hverandre foran kameraene og problemene som stadig baller på seg foran dem i køen i vinter Norge, mens vi selv vurderer om vi skal jekke opp enda en iskald øl – her i sol og sommer under ekvator!

Vel – dessverre kan vi ikke hjelpe til med å «dytte», men litt sympati kan vi stadig være rause med til dere i Trybakken, vi er jo tross alt landsmenn og føler at noe må vi da «trå til» med.

God Påske til alle og vi håper at køene er oppløst lenge før den tid.