Arkiv

Regjeringen ønsker å øke innkjøpene av fisk med 300%.

Regjeringen ønsker å øke kjøpet med 300% ved kjøp av fisk.

Den føderale regjeringen i Brasilia, annonserte denne uken det vil øke mengden fra 5 tusen til 20 tusen tonn volumet av fisk i mat-oppkjøp programmet PAA. Program (PAA), ble opprettet for et tiår siden for å styrke små familie jordbruk. Tiltaket, som er en økning på 300% i volum, er en del av fiskeriene sin InnhøstingsPlan og ifølge regjeringen, har som mål å stimulere produksjonen av oppdrettsfisk og oppmuntre familiene til å starte med slik produksjon.

Fisken som er kjøpt gjennom dette programmet er ment for skole-måltider, til populære restauranter, matbanker, samfunns- kjøkken og mat kurver distribuert av den føderale regjeringen. En annen part mat kan bli kjøpt opp av individuelle akvakultur innen familien organisasjoner til å eie aksjer og som skal selges på det åpne markedet.

For å delta i programmet, må produsenten være innmeldt i et  nasjonalt program for å styrke familien landbruk (PRONAF), rettet mot familie bønder, nybyggere fra landreformer, urfolk sine lokalsamfunn og andre tradisjonelle folk og samfunn eller landlige familie ventures, forklarte Ursula Matthews, markedsføring skjer gjennom de generelle koordinering av departementet for fiskeri og havbruk.

Hver familie av offentligheten har rett til å selge for mellomR $ 4,5 tusen til R $ 8000 i fisk i året til den føderale regjeringen, i ulike modaliteter, inkludert samtidige donasjon, direkte innkjøp, lager og opplæring innenfor institusjonelle kjøp.

PPA utføres med midler fra alle departementene av landbruket, til utvikling og sosial utvikling og kampen mot sult, og markedsføring er gjennomført i samarbeid med stater, fylker og med nasjonale forsyning selskap (CONAB).

 

Hvordan man selger;

Personer kan delta i PAA individuelt eller gjennom deres kooperativer eller andre organisasjoner som er formelt konstituert som en juridisk person privatrettslig. For å delta som et individ, må man være begunstiget med å skaffe en leverandør sertifisering til Pronaf (DAP), tidligere autoriserte institusjoner, som de offisielle byråene av teknisk assistanse og landlige forlengelsen eller forbund og Confederations bønder, gjennom deres fagforeninger. I tilfelle av oppdrett kan fiskere levere fisk fra bøndenes familie til DAP eller MPA.

830 steder tilbyr programmet i ledige stillinger og i kurs rundt om i landet

Gjennom 2013 vil bli gitt lyn-kurs, på med mellom 160 og 240 timers lengde, om emner som fiskedammer, fiske behandling, fiskeoppdrett, akvakultur, småskala fiske i ferskvann, og utvikling av profesjonelle fisker yrker Kurs vil bli holdt også i støtteområder som miljøovervåking, assistent medarbeider for menneskelige ressurser og administrativ assistent innenfor området.

Kursene er gratis til å melde seg på og mere informasjon gis direkte på steder for påmelding.