Arkiv

America banket ABC i klassisk by-derby.

Amerika vinner det  klassiske by-derbyet mot ABC av Potiguar mesterskapet.

Den nye coachen til America Roberto Fernandes gjør vei i vellinga mot ABC. I de syv siste kampene etter at han overtok, så kan han skilte med seks seire og en uavgjort.

Kampen igår som er første kamp i COPA RN, endte 1-0 til America, etter at de hadde det meste av spillet i kampen. Kampen inneholdt mye spenning og var i perioder riktig så underholdene.I går mot en spiller som har gått gjennom en alvorlig økonomisk krise som førte til en protest fra spillere, ikke fokusert før spillet, hva vi så var en godt kjempet og med hver klubb dominerer en del av kampen. Men et mål av Danielle å 16 minutter av det første trinnet var detaljer som definert score og la Amerika ta ledelsen av den innlimte i Copa RN (retur fase av den andre runden av staten). Nederlaget eliminert rival i kampen om en plass i finalen i konkurransen.

 

Amerika 1

ABC 0

Amerika: Dida, Norberto, indium, Edson Rocha og Bruno (tysk); Ricardo Baiano, Daniel, Kay og Dann (Taiberson); Tiago Adan (Yates) og gjennomgripende. Hovedtrener: Roberto Fernandes.

ABC: Lee, Sandman (Jean), Flávio Bonaventure, Vinicius og Alexander; Hamilton, Edson, Bileu (Matt) og junior Xuxa (Walter Earthworm); Rodrigo Silva og Sara_crative. Hovedtrener: Paulo Porto.

 

Dommer: Leandro Pedro Vuaden (Fifa-RS)

Mål: Netinho/AME (16 ‘ / Q1)