Arkiv

Og til dere…….

Og til dere som tror at volden har avtatt i Natal – så må vi nok skuffe og opplyse at det er like «gæli» som tidligere, det er bare vi som har tatt en liten pause i meldingene. Men her er noe som skjedde i natt.

PM registrerer to drap i Natal.
En 43-år gammel mann ble henrettet med ulike 38 kaliber revolver skudd i hodet og nakken. Forbrytelsen skjedde på kvelden torsdag (21) i São Gonçalo do Amarante, nære Natal. Ifølge militærpolitiet, ble Carlos Alberto Vieira  og som var kjent som ‘Galiciske’, henrettet mens han arbeidet i sin kiosk på sin eiendom når han ble overrasket av mordere.

Soldat Flavius Medino, PM under tjeneste i São Gonçalo do Amarante, fortalte at klokken var  20:00 når to menn ankom etableringen i Regomoleiro på en motorsykkel. Duoen skjøt flere skudd mot hoderegionen til Carlos Alberto, som døde på stedet.

Politiet bekreftet at offeret ikke hadde noe engasjement med forbrytelser eller kriminell fortid og de fortsetter å undersøke motivasjonen for drapet. PM gjorde en innsats i regionen rundt  der drapet oppstod, i et forsøk på å finne de ansvarlige, men ingen ble arrestert.

I går, ble også en ung mann på 18 år myrdet med skudd fra flere skytevåpen under en skuddveksling i Coronel Coelho, et område ve Bom Pastor på vestsiden av Natal. Forbrytelsen skjedde på kvelden i nærheten av  Praça dos Beijoqueiros. (kysse torget)

Ifølge militærpoliti, Magalhaes Pereira Nascimento ble han overrasket av to menn som fulgte etter ham og plutselig skjøt mot ham stående i gaten og han ble truffet av skudd fra to forskjellige våpen. Familien til den unge mannen har snakket med politiet og blånekter for at han var innblandet i kriminelle handlinger.

Magalhaes Pereira ble først gjenopplivet av ambulansetjenesten SAMU, men døde senere pga av alle kulene som traff kroppen hans.

PM arresterte en mann på mistanke kort tid etter, men slapp ham senere ved mangel på bevis og ingen andre ble arrestert i saken. (merk dere dette).