Arkiv

Det går langsomt til Panamirim.

 

Neopolis-tunnelen gjennomgår arbeid og forårsaker langsom trafikk på BR-101.

 

Bilister som kjører på riksvei BR 101, i de urbane områdene i den sørlige delen av Natal, opplever en meget treg trafikk mot Paramirim. Dette skyldes et arbeid ved inngangen av tunnelen i nabolaget til Neopolis og blir utført av en entreprenør innleid av DNIT.

Tilgangen til tunnelen er blokkert. Uten å vite om intervensjonen, blir derfor mange bilister tvunget til å ta motorveien frem inntil avkjøringen på høyden ned til Cidade Satélite.

DNIT har lovet å starte dette arbeidet i nesten to måneder, uten at noenting har skjedd, men plutselig på lørdag (23) begynte arbeidet, uten noen skilting på den føderale motorveien og politiet og media stod igjen med sjegget i postkassen, uten å ha vært informert.

Nå får vi bare håpe at de jobber litt kvikt, slik at man slipper ena mere forsinkelser i trafikk bildet – det er ille nok som det er?

 

Kommentere denne nyheten