Arkiv

Mann arrestert for voldtekt i Macau

Sivile politiet arresterer menn anklaget for voldtekter i Macau + Guamarè

Civil Politiet arresterte sent mandag (25) en mann identifisert som Francisco Valerius Alves dos Anjos, 20 år. Han er anklaget for å ha voldtatt en fem år gammel jente i Guamaré, kriminaliteten skjedde i desember i fjor.

Den tiltalte hadde vært arrestert siden  sist lørdag (23), Guamaré, men klarte å flykte og ble funnet på nytt av politiet i går kveld. Ifølge informasjon av politi-representanten Delmontiê Falcon, har den arresterte tilstått til kriminalitet og sa motivet var hevn. Han hevder at følgesvennen til barnets mor hadde hatt en affære med hans kone og dermed begått forbrytelsen, men vi undersøker nå hva som ville ha vært den reelle og riktige motivasjonen, forklarte han.

Ytterligere to personer identifisert som Erivan Frankrike da Silva, av 45 år og Mauricio Laurindo da Silva, 32 år, hadde allerede blitt arrestert i Guamaré anklaget for innblanding i voldtekt. De nekter for forbrytelsen, men Francisco Valerius bekrefter deltakelsen av de tiltalte.

 

Ifølge politi-representanten, gjorde identifikasjon av trioen det mulig pga informasjonen han ga til en mulig narkotika gjeld oppgjør mellom dem og mor til barnet, som var narkotikabrukere. Representanten mistenker også at forbrytelsen også er relatert til svart magi.

Offeret hadde forsvunnet på kvelden 16 desember i fjor, etter å bli kidnappet fra bolig hvor hun bodde mens hun sov. Hun ble funnet noen timer senere i en kratt, sterkt medtat men med livet i behold, voldtatt flere ganger og skadet av seksuell vold.

Politiet opplyser at de har vært plaget med en del voldtekter i det siste og oppfordrer jenter/kvinner ikke å ferdes alene på øde stier – særlig ikke etter mørkets frembrudd.