Arkiv

Nye shopping sentra planlagt i Panamirim.

 

Parnamirim vil få det nest største shopping-senteret i Stor-Natal.

Gruppen Capuche la igår frem detaljerte planer om et prosjektet for bygging av et kjøpesenter i Parnamirim, i samarbeid med gruppen 5R Shopping senters og avslørte samtidig  planer om å bygge opp til tre nye shoppingsentre i 2016 stor Natal.

Divulgação Fachada som blir designer for  Praça das Dunas Shopping Center: sier bedriften skal motta R 300 millioner i investeringer til prosjektet.

Mall selskapene vil distribuere til sammen et stort område og det vil kreve en investering på R $ 300 millioner, sier gruppen til avisen Tribuna do Norte i et intervju med presidenten av gruppen Capuche, Edson mann, og dette ble også publisert i oktober i fjor.

I går, sa forretningsmannen han hadde håpet å starte byggingen allerede i 2014. Selskapene som er angitt i programmet for lisensen fra sekretariatet for miljøet og byen planlegging av Parnamirim i 2012 og må fortsatt vente til slutten av dette året før det grønne lyset blir å se blant de første mursteinene.

Capuche har R $ 30 millioner på hånden til nye prosjekter som dette X-ray: Dune Square Mall.

 

Prognosen er et fullført prosjektet i 2016, et år før tidsplanen. Da lisensierings prosessen allerede er godt avansert, opplyser Mauricio, Capuches juridisk direktør, så vil det nye Shopping Plaza ute blant sanddynene, være blant de aller største i RN – bare slått av 5R prosjektet Midway Mall i Natal sentrum – størst i NordØst.

 

Parnamirim ble valgt først og fremst pga forventet befolkningsvekst i dette området.