Arkiv

Billetter til fotball VM-2014?

Etter som fotball VM-2014 langsomt nærmer seg, så undersøkte vi litt om når man eventuellt kan få tak i billetter. Vi spurte våre brasse venner, som sier at man nok ikke vi lse noe salg før tidligst etter at Confedration Cup er vel overstått. Altså den turneringen som skal gå av stabelen ett år føre selve VM-2014  og markere at det er nå 1 år igjen til selve turneringen. Går ikke her i Natal dessverre.

FIFA har jo gått ut og sagt at de vil legge om hele billettsalget som for det meste vil gå over internett og der blir nok de dyreste/beste billettene å finne? Nå påstås det her i byen at mange tusen billetter kommer til å bli lagt ut i de forskjellige vertskapsbyene i tillegg –  til mere moderate priser, for fotball gale brasser er jo ikke styrt-rike heller og FIFA vil ikke ha det på seg at de støter fra seg de ekte fotball fansene pga ublue priser heller.

Så derfor har vi bedt om tilbakemeldinger fra våre brassevenner, som tross alt følger mere og bedre med i media enn vi kan klare og har bedt dem om tips til innkjøp av billetter. (vi har selv en lang liste her)  Vi kommer derfor til å legge inn eventuelle nyheter når de måtte foreligge fra brasse vennene våre.

NB! Bare et tips helt til slutt; FIFA sier at de allerede har registrert «firmaer» som påstår at de allerede kan skaffe billetter til VM-2014 – dette er bare tøys – de er kun ute etter pengene deres – husk det!

FIFA har også sagt til brasiliansk media at de i 2014 skal teste ut et nytt system som enkelt siler ut falske og ubrukbare billetter i markedet og på den måten kan få stoppet denne illegale omsetningen av «ghost-tickets».