Arkiv

Fotgjenger drept i trafikk ulykke.

En personen ble drept ved overkjørsel, etter å ha forsøkt å krysse BR-226 i São Miguel.

Føderale motorveier er av politiet alltid blitt registrert som en farlig klide til trafikk ulykker – nå også i begynnelsen av den hellige uken. Ifølge PRF (UP), ble et  fortsatt uidentifisert offer drept, i det personen forsøkte å løpe over BR-226 rundt kl. 04:00 på Langfredag i Sao Miguel. (ulykken skjedde mindre enn 100m fra et fotgjengerfelt). Føreren av bilen unnslapp uten skrammer og vil heller ikke bli tiltalt for noe uaktsomt da han overholdt fartsgrensen på stedet og var edru.

 

For å unngå ulykker i påsken, så startet PRF «Operasjonen 2013», under den hellige uken,som et forsøk på å begrense fyllekjøring og rå-kjøring som man ofte ser under dette tidsrommet.