Arkiv

Politiet mistenker ansatte etter bank røveri.

Politiet vurderer en involvering av ansatte i røveriet i en minibank.

Fire væpnede menn brøt seg inn i en Minibank Caixa Econômica føderale, i et håndverk kjøpesenter som ligger på stranden Areia Preta, på østsiden av Natal, i de tidlige timene i dag (1). Ifølge politiet hadde kriminelle nøklene som åpner døren som gir tilgang inn til terminalen, sier politiet og mistenker derfor at ansatte er innvolvert i dette.

Sergeant major Itamar Happy politiarbeid og selskapet for turisme (Cptur), sa at gjengen invaderte banken ved 02:00 tiden og overmannet to vakter under våpentrussel og buntet disse sammen med tau. Deretter brukte de en acetyl-brenner for å åpne godteriboksen og stjal alle pengene.

Happy bekreftet at en av vaktene fått brukket armen under angrepet og er tatt med til et sykehus. Etter å samlet penger fra den elektroniske terminalen hvor beløpet er ukjent, så flyktet mennene og tok med seg de fire datamaskinene som lagrer bildene fra overvåkingskameraene og forsvant over alle hauger. (stod disse virkelig synlige i banken?)

Ifølge sergeant major Itamar Happy er det mer enn en holdning av angriperne som peker mot involvering av personer som jobber på kjøpesenteret med kriminalitet som hobby og det faktum de har brutt seg kun inn i CEF terminal bare. Andre verdisaker på kjøpesenteret var ikke rørt.

Politiet har fortsatt gjort innsats i forsøk på å finne de ansvarlige for innbruddet, men ingen har blitt arrestert og politiet har fortsatt ikke konkrete mistanker om hvem som har begått den straffbare handlingen. (som vanlig)