Arkiv

Ung mann dør etter ulykke i Tabatinga

Ung kvinnen dør etter trafikk ulykke i Tabatinga

En ung kvinne som identifiseres bare med navnet Raghul døde i går (30) etter å bli involvert i en ekkel trafikkulykke i Tabatinga. Hun satt bakpå med en motorsykkel da de ble truffet av en bil. Føreren av motorsykkelen var beruset .

 

Ifølge politiet informasjon, ble kjæresten til offeret, som var føreren av motorsykkelen, tatt på fersk gjerning for fyllekjøring og videresendt til politistasjonen på vakt i den sørlige delen på grunn av inntak av mye alkohol langt over den tillatte grensen ved lov. Han ble utsatt for en blodprøve og måtte blåse i en breathalyzer test og som viste en kraftig beruselse og da blir han anklaget for drap og kan forvente seg en lang fengselsstraff.

Kjør forsiktig og defensivt og husk; Det er mange gærninger ute i trafikken, selv om du kjører pent. Vær på vakt!