Arkiv

Nybilsalget øker hele tiden.

Kjøretøy salget vokser med hele 13,5 %

Rio Grande do Norte lukket første kvartal av året med 5,900 nye solgte , iberegnet varebiler etc, så er tallet hele 13,5% høyere enn samme periode i fjor. En av grunnene er reduseringen av IPI (moms på nye biler ble redusert ut hele 2012.) Nå blir det annonsert sist lørdag av den føderale regjeringen. At skatt, som fokuserer på industrialiserte produkter, vil begynne å stige i går, 1. April, og ville komme tilbake til det opprinnelige nivået som eksisterte i juni i fjor.

Ifølge data fra National Federation of distribusjon av motorvogner (Fenabrave), i RN lukket år 2012 som det nest raskeste for økningen i salg av biler og lys kommersielle i landet (+15.8%).

Veksten var 15 ganger høyere, i prosentvise termer, enn den registrerte i staten São Paulo (+1.03%), og var bare bak Piauí (16,8%). Fenabrave kunngjorde i går den totale emplacado i landet mellom januar og februar. Plasseringen vil bli annonsert i de kommende dagene. Det forventes at salg i landet kommer til å stige 3% i året.

Men i denne sammenheng, så kan vi ikke annet enn å gremmes en god del, da man samtidig vet at RN har noe av det aller dårligste veisystemet i hele Brasil og at vi vet om mennesker som bruker 2 timer hver dag sittende i rush-trafikken på vei hjem fra jobb i Natal og dette blir bare verre og verre, for ingen nye veistubber kommer til – bare en haug med nye biler – sukk!!