Arkiv

Ung mann henrettet (som vanlig) på åpen gate.

 

En ung mann på 18 år ble henrettet på åpen gate med skudd fra et skytevåpen på kvelden tirsdag (2), på listen over tung kriminalitet i stor Natal. Familien til Daniel Silva Robson bekreftet at han hadde drevet med narkotikahandel og politiet mente at forbrytelsen er relatert til slike ulovlige hendelser.

Ifølge militærpolitiet,  så ble gutten bedre kjent som «Sandra» Robson, skutt ned på åpen gate like ved boligen hvor han bodde med familiemedlemmer i Rua Angi Auta de Souza, når to menn på en motorsykkel, begge med sort hjelm og sort visir nærmet seg ham. De to skjøt flere skudd  mot offeret, som døde av skadene.

 

Robson Aquinas døde på stedet, selv før ambulansen nådde frem med mottak av medisinsk behandling

Militærpolitiet gjennomførte ransakninger for å prøve å finner de som var ansvarlig for forbrytelsen, men ingen ble arrestert. Politiet har også ingen mistanker om hvem som har begått mordet, selv om kriminalitet knyttet til offerets forbindelse med narkotika-smugling og de kriminelle miljøene, sannsynligvis er hovedmotivet for mordet.