Arkiv

PM registrerer fire mord på et døgn i Natal.

PM registrerer fire drap siden i går kveld i kommunene rundtomkring i Natal.

Rullestolbruker ble drept med fem skudd nær Caic i Macaiba, i stor Natal. Forbrytelsen skjedde på kvelden torsdag (4), rundt 21:0:00, ifølge informasjon som er bekreftet av militærpolitiet.

Fenrik Pedro Azevedo, av 11 bataljon av PM, opplyser at Wagner Luís da Silva, 32, ble henrettet i sin residens hvor han bodde. Politiet fikk ikke mye informasjon om hvordan forbrytelsen oppstod. Da vi kom på scenen, var han allerede død og folk vi passerte ville ikke gi detaljer av kriminaliteten til politiet av frykt for represalier.

Løytnanten bekreftet at offerets familie hadde ringt etter amulanse fra SAMU), men da ambulansen kom var Wagner, Louis alt død.

Hans familiemedlemmer hadde også rapportert til politiet om at Wagner var innblandet med narkotikahandel, noe som ledet offiserer som deltok i etterforskningen til å anta at dette nok var motivet for drapet. Til tross for disse bekreftelser, ble ingen arrestert på mistanke om å ha begått mordet.

Tenåringer ble myrdet i Parnamirim

En tenåring på 16 år ble henrettet med flere pistol skudd i går kveld (4)  i Parnamirim, nærme Natal. Ifølge politiet, var Rafael de Almeida sammen med andre ungdommer når kriminaliteten ble begått, men bare han alene ble rammet av skuddene.

 

Politiet bekreftet at tenåringen ble kontaktet av menn i et sølv farget kjøretøy, ikke navngitt modell. Mistenkte kom ut a og skjøt flere skudd mot Rafael Almeida, som ble erklært død på stedet av skadene han fikk.

 

Sent igår kveld, registrert PM en dobbelt drap i Nísia Floresta.  Aurelio Carvalho da Silva og João Maria Araújo de Moura døde inni et hus som var under bygging, rundt kl. 20:30  etter tilnærming av to menn som var på en motorsykkel. (med sorte hjelmer og mørkt visir) Politiet tror drapet var motivert av narkotika for en narkotikahandel tvist i regionen pga manglende betaling for narkotika. Et søk i regionen førte ikke til noen arrestasjoner.