Arkiv

Restauranten på universitetet UFRN skal tredobbles.

En gledelig nyhet helt på tampen.

Restauranten på det flotte Universitetet her i byen, som studentene har klaget på størrelsen av siden tidenes morgen, skal nå endelig få sin etterlengtede utvidelse. Utvidelsen skal bli utøket til tre ganger  dagens størrelse og stundentene er fra seg av lykke – endelig skal de få litt bedre plass å spise på.

Vi har flere kjente som er studenter og bekrefter at de nå er meget tilfredse med utviklingens gang, men at dette burde ha vært gjort for flereår siden – i takt med at dette universitetet bare vokser seg større og støør.

Under den verste rush-perioden (lunsj)  kan man av og til oppleve hele 7,500 personer som vil bruke kantina/restauranten og da er de nåværende forholdene nærmest latterlige.