Arkiv

Uregelmessigheter i sladder.

Nå som hjemreisen til Norge for å nyte «sommer sesongen» der står for døren, så blir det nødvendigvis litt stress og mas for redaksjonen i «sladder» også.

Det er mye som skal huskes på, kjøpes, pakkes, betales og ordnes, så derfor må vi avsette mer tid til slike viktige gjøremål for tiden og legge «sladder» litt lenger bak  på prioriteringslisten dessverre.

Men vi regner med å være i normalt gjenge på «sladder» medio uke 16 fra Norge, dette til underretning.

Dere må gjerne fortsette sende oss spørsmål etc. i hele sommersesongen når vi er hjemme i Norge, når det gjelder hjelp og tips for et behagelig opphold i Natal området, så skal vi forsøke å svare så godt vi bare kan.

Ha en flott sommer eller vinter – hvor enn dere befinner dere!

NB! Husk at VM-2014 i fotball står for døren til neste sommer (vinter her nede) og bare som et tips; Det lønner seg å skaffe både husrom og billetter på et tidlig stadium (for ikke å nevne flybilletter). Dette sier våre brassevenner her som kjenner lusa på gangen bedre enn oss!

DS.

mvh

Admin