Arkiv

Petrobras trapper ned i RN.

Investeringer fra Petrobras vil falle i RN.

Petrobras har planer om å redusere nivået av investeringer i Rio Grande do Norte. Dette er hva som avsløreres i plan og statens bedriftsledelse for RN og Ceará. PNG, som bringer investeringer som skal brukes mellom 2013 og 2017, viser en 69.87% reduksjon i beløpet som skal investeres i Brasil over de neste fire årene. Selskapet, som har til hensikt å investere R $ 1.31 milliarder i RN og CE i år, gir signaler som vil investere R $ 397 millioner i de to statene i 2017, noe som er nesten R $ 1 milliard mindre enn 2013.

Tallene ble presentert av Petrobras i en offentlig høring i Mossoro i forrige uke og gjort tilgjengelig denne uken av Union Foreningen RNS i en offentlig høring i Natal. Selskapet vil verken bekreftet eller benektet opplysningene. General Manager for leting og produksjon og driften i Rio Grande do Norte og Ceará, Luiz Ferradans, som deltok i begge målgrupper, vil bare si at planen vurderes årlig, og at beløpet skal investeres mellom 2015 og 2017 kan endres.

 Alex Regis medgir at oljeproduksjon i Rio Grande gjør Norte har falt de siste årene, noe som har gjort det påkrevet med  nye prosjekter for Petrobras A oljeproduksjon i Rio Grande do Norte.

Dataene er utgitt dager etter President av Petrobras, mottok en delegasjon som ble ledet av presidenten i det kommunale  deputertkammer, Henrique Alves   for og sikre opprettholdelse av investeringen i Rio Grande do Norte. Møtet i hovedkvarteret til den statseide i Rio de Janeiro fant sted etter en rekke protester i MOssorò.

Selskapet har blitt anklaget av fagforeningene for å redusere nivået av investeringen i Rio Grande do Norte og dette vil føre til en bølge av oppsigelser i kommunen, den viktigste land-produsenten i Brasil. Bare i 2013, ble det registrert mer enn 1.000 permitteringer. Antall tjenesteleverandører har falt og avdelinger  i drift i staten stupte, ifølge Pedro I, direktør for Sindipetro i Mossoró.

Hotell i byen oppgir et fall på opptil 55% på sysselsetjinga, ifølge Union drift av barer, restauranter og hoteller i Mossoró. Trenden, ifølge lokalt store ledere, så vil dette bare øke hvis innskrenkingene fortsetter og intet blir gjort.

«RN fortsatt rettferdiggjør store investeringer»

Hvis man vil reversere situasjonen, må selskapet sørge for at underleverandører som har blitt avvist vil ansatt på nytt og sørge for at olje og gassproduksjonen fortsetter som nå i RN.

I de senere årene falt volumet av fat olje produsert av RN, falt fra 100 tusen til 70 tusen fat. Produksjonen viste en svak bedring i fjor, men ifølge koordinator for sentrum av naturressurser og energi strategier og tidligere utenriksminister energy RNS, Jean Paul Prates, det generelle bildet er fortsatt på vei nedover.