Arkiv

Ikke alle besøker Universitetet for å lære!

Gjeng invaderer UFRN og bryter i stykker mini-banker.

Ikke alle som besøker det flotte universitetet vårt, har til hensikt å øke sin visdom og vise vilje til å lære noe nytt.

Tre væpnede menn stormet campus av Universidade Federal gjøre Rio Grande do Norte (UFRN) natt til søndag, og brøt i stykker en mini-bank på området, som ligger i samme byggningen som rektors kontor ved institusjonen De kom for  å stjele penger som var tilgjengelig i den automatiske bank terminalen. Saken går nå til etterforsking av gruppen som har som spesialitet å etterforske plyndring utført av gjenger som deltar i denne typen kriminalitet.

Magnus Nascimento sier ifølge politiet, så ankom de mistenkte til UFRN  rundt 23:00. De brukte en acetyl/oxygen skjærebrenner til å bryte seg inn til pengene i ATM med og der tok trioen alle pengene.

Ifølge politiet ankom de sterkt bevæpnede mistenkte UFRN rundt 23:00 hvor de straks uskadeliggjorde den eneste vakten i området som var vokter i bygningen og deretter gikk de direkte til den elektronisk terminalen som de skar opp og stjal pengene i den. Senere  så frigjorde de vakten og flyktet over hals og hode mot ukjent sted. Vakten kunne ikke se om det var flere enn tre i kjøretøyet.

Denne gjengen har lekt katt og mus med politiet i lang tid nå og har til sammen stjålet store mengder med kontanter under disse raidene mot minibanker.