Arkiv

Dyre billetter under VM-2014?

Billett prisene til VM-2014 lekker ut i media.

 

En VIP-pakke i Natal vil koste US $ 1250  eller 590 reals.

FIFA og kredittkort selskapet VISA har startet for-salg av gjestfrihet pakker for kampene til FIFA World Cup 2014 i Brasil. I dette trinnet er salg begrenset kun til kunder av VISA, som er en av sponsorene. Pakkene inkluderer seter i VIP seksjonen, eksklusive parkering, barservice og TV-skjermer. Verdens første kamp under spillet i Natal, starter den 13/6 kl.13:00, Brasil-gruppe (A3 vs A4) og blir markedsført til en pris på $ 590 (US$ 1250.80  turisme dollar i går). Billetter vil bli solgt bare som vanlig først etter at Confederations Cup, som spilles mellom 15 og 30 juni 2013, er ferdig spilt.

Disse prisene kan brukes som en antydning på hvor dyre billettene til VM-2014 vil være. Denne VIP-pakken er likevel ikke blant de dyreste billettene til de fire kampene som skal spilles på nye Dunas Stadion i Natal.

FIFA sier at den endelige trekningen til gruppespillet for turneringen, vil bli avholdt 6.desember 2013 som planlagt.