Arkiv

Kriminaliteten treffer uskyldige mennesker

Grov vold i Cidade Nova rammer uskyldige mennesker

Den 67 år gamle Cicero Ashley Kings,  ble drept sist torsdag mens han slappet av på en bar i Cidade Nova. Ifølge rapporten fra militærpolitiet som undersøker saken, ble det bekreftet at den eldre mannen ikke var målet for morderene. Ved den samme anledningen, ble to andre personer drept. En av dem, Bruno Ferreira Gomes, 20 år, døde på stedet, i tillegg til gamle  Cicero Ashley. En annen fortsatt uidentifisert person, døde etter å ha bli kjørt av SAMU (ambulansen) til et sykehus. Han døde der av skadene, etter å ha mottatt den første medisinsk behandlingen. I tillegg til tre, var en fjerde mann truffet av skudd i armen, men er nå utskrevet fra sykehuset.

Forbrytelsen skjedde på rundt 21:00. Politiet rapporten gir en beretning om at to menn kom til stedet på en svart motorsykkel. Mistenkte skjøt flere ganger mot de som var i baren og endte opp med å treffe ofrene. Ashley Cicero var årvåken og på vei ut , når han ble truffet av skuddene. Tekniske og vitenskapelige politiet Institute (ITEP) var på plass like etter det som skjedde for å samle likene og ta bilder av åstedet. Mange mennesker laget trengsel rundt åstedet for å se åstedet til forbrytelsen. De tre drapene er blant de syv drap som oppstod i stor Natal, bare i løpet av natt til torsdag.

I alle tilfeller er dette kjente  funksjoner av volden. Forbrytelser fant sted i distriktene i Cidade Nova og Planalto i vestlige Natal og i byene i Nísia Floresta og Parnamirim. Alle ofrene er menn og alle ble drept med et skytevåpen og i ingen tilfeller har de ansvarlige blitt identifisert eller arrestert av politiet, som strever til enhver tid og forsøker på å finne de mistenkte.

 

Voldelig natt

Den første forbrytelsen for mord skjedde  rundt 19:30, i Nisía-skogen, i lokaliteten for Mazapa. Fenrik Moses  Almeira,  bataljonssjef av PM, sier at to menn brøt seg inn i huset av Paulo Francisco Nascimento, 31 år, og skjøt ham med flere skudd av en cal. 38 revolver og en cal.12-hagle. Politiet opplyser at når mordet ble utført, var hustruen og et barn vitne til det som skjedde.  Kort tid etterpå, ca kl.20:20, ble et dobbelt drap registrert i Parnamirim.

 

Ifølge løytnant Moses de Almeida var José Paulo Rao Shakir på 21 år og Jabar Lee Dias, 26, målet for flere skytevåpen og skudd på en bar i Rosa dos Ventos. Løytnanten bekreftet at de var to menn på to sykler, som stoppet opp foran etableringen og startet skytingen. På gaten ble  Xavier Faith overrasket av noen kriminelle, som kom i en sølv farget bil. «En mistenkt åpnet ild mot flere ofre og en døde av skadene han fikk».  I Planalto området fant politiet senere på natten liket av en uidentifisert mann som var skutt i brystet og med et stygt knivsår i nakken.