Arkiv

Reparasjonsarbeidet i Ponta Negra er avbrutt pga av høyt tidevann.

Arbeidet med sten legging  på Ponta Negra-stranden, startet denne uken og følger tabellen over tidevann og måtte derfor stoppes tidlig på ettermiddagen på lørdag (27), pga det høye tidevannet. Sten legging av dette området er nødvendig som beredskaps løsning for å lage en oppdemnings-barriere og gjøres før fasen av selve rekonstruksjonen  av strandpromenaden, som ble ødelagt av kreftene til tidevannet for snart et år seiden. Selve forarbeidet til denne omfattende reparasjonen av promenaden, vil starte om 30 dager. (igjen)

Kjøpmenn og Ponta Negra-strandens turister og besøkende, var fornøyd med begynnelsen av utbedringens funksjoner og sten leggingen. Kiosk eieren Carlos Henrique lengter etter den dagen at promenaden er fullstendig restaurert. Handel og turisme sektoren har lidd store tap pga denne ødeleggelsen som startet i februar 2012 og ble forverret i juli måned.
São Paulo turist Ana Paula Santos beklaget statens sendrektighet med å få reparert promenaden som er kaputt på flere strekninger. «Jeg var i Natal for fire år siden, og bildet jeg husker fra da var noe ganske annet enn det sørgelige synet som vi ser her idag, sa han.

Foundation arbeidet for sten legging  i utkanten av Ponta Negra begynte på natten av sist onsdag (24). Arbeidet er budsjetterte til R $ 4,8 millioner fra departementet for nasjonal integrasjon. Vi vil bruke 30 tusen tonn med granitt stein av varierende vekter og størrelser, som skal brukes i re-struktureringen til  over 3.6 km av strandpromenaden.

Vi holder tommelene fremdeles. (selv om vi begynner å bli litt nummen etterhvert)