Arkiv

Black Out på flyplassen Augusto Severo.

Elektrisk black-out gjorde flyplassen Augusto Severo strømløs i to timer.

Pga en Black-Out i strømleveransen til flyplassen Augusto Severo internasjonale lufthavn i Parnamirim, så måtte hele flyplassen stenges for take-offs og landinger i hele to timer på kvelden lørdag (27), bekreftet ifølge Infraero via media, men Infraero vil ikke oppgi hva som var detaljert årsaken til blemmen ut til pressen. Alle operasjoen ved flyplassen gikk som normalt igjen når man fikk strømmen tilbake

Passasjerer som ventet ved flyplassen, klaget over en elendig informasjonen og da den endelig kom, så var den feil og unøyaktig. Black-Outen gjorde at hele beacon systemet ved flyplassen og belysningen langs rullebaner og taxi baner også var borte, noe som var problematisk for pilotene.

Infraero sier at hendelsen vil bli undersøkt nøye for å finne årsaken til problemene.