Arkiv

Stygg motorsykkelulykke i Tangarà

To drept i stygg motorsykkelulykke i Tangarà

Professoren Luiz de Morais, 33 år, og student Adrian Adams Hairston Jr, døde i en stygg motorsykkelulykke omlag 1 kilometer fra Tangarà, på Inter- State-motorveien, som forbinder byen til St. Joseph landskapet  i Trairi-regionen. Ulykken skjedde kl 04:30 om morgenen, og i henhold til media, så hadde bare en av de omkommede ofrene hjelm på hodet, føreren av kjøretøyet. På virkningen av ulykken forl studenten som var uten hjelm, resulterte i at hjernemassen hans lå spredt utover i området.
Informasjonen som media har fått tak på, sier at de to vennene satt og drakk  i en bar i Tangarà og vitner til ulykken siear at ulykken skyldes for stor fart etter forholdene kombinert med en nedoverbakke og en skarp sving, slik at føreren ikke hadde kontroll over kjøretøyet.

De fem korsene som står i veikanten, vitner om hvor farlig dette punktet langs denne veien er. Siste dødsulykken her var i 2011 og da ble hastigheten satt ned av myndighetene, men hva hjelper vel det når omtrent alle som kjører motorsykkel kjører raskere enn fartsgrensene – uansett?

Husk at fartsgrensene er satt for din egen og andres sikkerhet – den er ikke satt for moro skyld!!!

 

SantosVítimas junior til ulykken var på denne sykkelen, forlater av kommunen Tangara