Arkiv

De «mørke kundene» slår til på nytt i bankene.

 

Hele tre minibanker ble sprengt.

Kunder som er redde for dagslyset, foretar stadige unike «haster-uttak» ved bankfilialer i RN.

Tungt væpnede banditter har sprengt tre bank terminaler i det indre av Rio Grande do Norte. To av disse tilfellene skjedde nesten samtidig i Angicos og Afonso Bezerra, rundt kl. 02:30 onsdag (1st), og det tredje tilfellet skjedde i Almino Afonso, samme natt. Politiet har ikke pågrepet noen mistenkte eller har noen peiling på om dem som er involvert.

Ifølge sjefen for 10 bataljon av PM,  Ahmed Santos, deltok ca 20 tungt bevæpnede menn ved innbrudd etterfulgt av sprengninger Angicos og Afonso Bezerra. I sistnevnte sted truet bandittene også mot politistasjonen i byen og tvang politiet til å holde seg i ro. En eller to politimenn har lite å stille opp mot 20 tungt bevæpnede menn?

 

Ahmed Salah, sier at bandittene var væpnet med pistoler, rifler og hagler cal.12 og skuddsikre vester, i tillegg til dynamitt som er brukt til å sprenge minibankene med.

 

PM sier at i Angicos , så kom de  mistenkte kom i en hvit Fiat Uno og en EcoSport, sett mens i Afonso Bezerra så man blant annet en Toyota  Hilux med kriminelle. Etter handlingen flyktet bandittene med alle pengene stjålet, med mot ukjent mål.

 

Forbrytelser førte til en styrking av patruljering i området, men politiet har fortsatt ingen konkret informasjon om hva som egentlig skjedde. Sjefen for 10de BPM sier Janduís og Campo Grande, kommuner ligger mellom Almino Afonso og Angicos.

 

Spesialgruppen (ny) som etterforsker slike bankran, er nå satt på saken. Denne gruppen er oppnevnt på føderalt hold og har mye spesialutstyr til rådighet, men hva hjelper vel det når omtrent ingen slike ran blir oppklart?