Arkiv

RN deltar på messen for «eventyr-turisme» i Sao Paulo.

RN deltar på messen for eventyr turisme; Adventure Sports Fair i São Paulo

 

Rio Grande do Norte vil ha en stand på eventyr-messen; Sport Fair, en hendelse som begynner den 1 første og fortsetter tilogmed søndag (5) på Biennale (kunstmuseum), i São Paulo. Messen er adressert til intresserte utøvere innen opplevelses og eventyr turisme. Deltakelsen av RN har støtte fra Sebrae.

Standen på Messe-potiguar (RN) på denne eventyr Sport Fair messen, vil ha en buggy, tildelt av Marazul, og en stor visning på store  LED-TV med scener av romantiske globale karibisk blomster flor, som er en naturlige del av våre praktfulle fargerike landskap fra RN.

«Staten og regjeringen, gjennom Emprotur, vil her vise fasilitetene for utøvelse av ekstremsport i RN, som f.eks. kite surfing i São Miguel Gostoso og Barra gjør Cunhaú, kontemplative dykking i Maracajau og Pirangi, fotturer og rappellering i Serra Caiada og hang gliding i Patu, Sierra Lima,» sier Corinne, som er president hos Emprotur.

Vi håper at enda flere kan få øynene opp for hvilken praktfull stat RN egentlig er og hvilke flotte landskap som ligger godt tilrette for både øko-turisme og opplevelses-turisme. (Adventure-tourism). For ikke å snakke om alle de flotte strendene våre og alt solskinnet som bare flommer ned over solskinnsbyen Natal.