Arkiv

Via Costeira Living skal innvie mye nytt i morgen.

Via Costeira Living området vil bli utøket/innviet til lyst for befolkningen+barna i morgen.

 

Utformingen av arrangementet Via Costeira Living vil by på flere nyheter nå i morgen søndag (5). Som f.eks. et spesiellt område for barn, som blir avskilt fra trafikk og fortauene. Selve strekningen er på 3,7 km og går fra  Christmas Convention Center til hotellet Pestana og hotellet Hotel Vila do Mar og her vil barna bli viet en spesiell oppmerksomhet.

Sykehuset Unimed støtter arrangementet, og vil tilby gratis blodtrykk-målings tjenester og glukose (diabetes) kontroll, i tillegg til instruktører for strekking/tøying og orientering av fritidsaktiviteter for barna. Krystallklart mineralvann og annet mineralvann vil subsidiere kostnaden for salg av gateselgere som er registrert i dette prosjektet.

Barnas plass og ekstra oppmerksomhet innen distribusjon vil være for de de første 400 som passerer mål. I dette området får voksne veiledning til sport og mer lignende oppmerksomhet, spesielt med sport som har innkludert kjøretøy for dette. Via Costeira Living har støtte fra det militær politiet (sikkerhet), Samu (helse), hotel polo Via Costeira og Convention Center (parkering).

Vel møtt alle sammen for en fin mosjonsdag.