Arkiv

Farlig flukt av helikopter på Ponta Negra.

PM-helikopteret flyr så lavt at en parasoll blir slått i filler på Ponta Negra

 

Rundt 14:00 på lørdag så fløy et militær helikopter så nær bakkenivå at en stor strandparasoll foran kiosk nr.23 som står i forkant av hotel PraiaMar på Ponta Negra-stranden, ble splintret under hendelsen.

 

Ifølge Mandy, som var der som en gjest, sier at bare flaks gjorde at det ikke var noen mennesker under denne parasollen akkurat da. «Hvis det hadde vært det sa han så kunne mennesker lett ha kommet til skade under denne hendelsen.

Mandy som er oberst av rang i CedidaSegundo Araujo, Brasil jeg var ute og speidet etter en mistenkt på stranden og ble litt sjokkert over hav som skjedde og at den kraftige vinden etter helikopteret, lett kan ødelegge gjenstander og skade mennesker, sa han.
General Commander av militærpolitiet i Rio Grande do Norte, oberst Francisco Aguilar, forklarte at helikopteret var på en rutinemessig patrulje operasjon i regionen. Den laveste overflyging var en del av rutinen for å sjekke et kjøretøy muligens kjørt av mistenkte personer. «Helikopteret var litt nærmere bilen enn hva som er normalt ,» sa han. Hendelsen med  kiosk-23 ble ikke bekreftet av militærpolitiet.