Arkiv

Banditter i skuddveksling med politiet

Politiet leter etter banditter, etter en skuddveksling i Lajes.

Sivile og militære politiet utvekslet skudd med flere kriminelle ved 01:30 tiden på BR-304mistenkte rundt 1:30 på BR-304, i nærheten av kommunen Lajes.  De som åpnet ild mot politiet, klarete senere å rømme, men politiet har enda store styrker ute for å lete etter dem.

Ifølge informasjon fra General Commander av militærpolitiet i Rio Grande do Norte, oberst Francisco Canindé de Araújo Silva, er fortsatt gruppen begynte skytingen, fremdeles uindentefisert og flyktet fra stedet med bil, en Gol. (VW Golf)

«Det var en formidabel jakt etter de lovløse, bandittene klarte å flykte. Helikopteret (Brasil) gjorde også et søk i morgen-timene, men hadde ingen resultater, sier»oberst Ahern.

De mistenkte flyktet i ville hastigheter nedover BR-304 og politiet søker enda etter mistenkelige personer i dette området.