Arkiv

To mennesker døde i et ran mot Natal Cap.

To mennesker døde etter en skuddveksling under et ran i Panamirim.

Et forsøk på et ran igår ettermiddag ved 17:45 tiden, resulterte i to døde personer som angrep en sikkerhetsvakt hos firmaet Natal Cap. Hensikten var tydeligvis å stjele en pengesekk hos firmaet som ligger i gaten Rua Pires de Campos, i Parnamirim. Sikkerhet John Mary Dan, 33, og en av tiltalte, en tenåring på 15 år, ble reddet, men ikke imot. Liedson Garvin, 19, som også ble truffet, mottatt legehjelp, og etter gjennomfører undersøkelse av corpus delicti, ble henvist til midlertidig forvaring sentrum (CDP) av Pirangi.
De tiltalte kom til stedet på en motorsykkel og utvekslet straks skudd med sikkerhetsvakten til firmet.  Etter dette så mottok politiet en telefon om at to personer var skutt til død og ved ankomsten så fant politiet en revolver cal. 38 av merket Taurus pluss endel ammunisjon til våpenet.

Sikkerhetsvakten ble så hardt såret under angrepet at han døde senere på sykehuset av skadene han fikk. En av de to tenåringene som ble alvorlig skadet, døde også på et annet sykehus.

En annen tenåring som også ble hardt såret av skudd, har tilstått en deltagelse i ranet under forhør på sykehuset.

Dette er bare et av flere slike ran på kort tid i Stor-Natal og myndighetene forsøker nå på flere måter å ta tak i situasjonen og få stoppet denne utviklingen av grov vold på gatene i Natal.