Arkiv

Det ulmer ved arbeidet på den nye flyplassen.

 

Det er for tiden en god del bråk, trussler og spetakkel rundt arbeidet som forgår på den nye flyplassen.

Advokater jobber nå for å få stoppet alt arbeid, da men mener at betalingen for ekspropierte områder er alt for lave etter standard normer i Brasil og man vil derfor ta dette opp via domstol og krever derfor en øyeblikkelig stans i arbeidet der ute.

Myndighetene på sin side truer med at en stans i arbeidet, vil kunne resultere i at flyplassen ikke blir ferdig til avtalt tid og at VM-2014 kommer i bakleksa.

Brassevenner av oss i Natal, bare ler av hele greia og mener at man til nå har brukt 16 år på å komme så langt, så må man nok regne med noen måneder ekstra fra eller til uten at dette kan sies å være noe unormalt?

«Vi skal tro på det – når vi kan ta på det» er konklusjonen for den jevne mannen i gata og dette gjelder alle prosjekter i RN. Vi kan knapt huske et prosjekt som har vært levert ferdig til avtalt tid i denne staten.

Så, nå tviholder vi tommelene så røyken står for den nye Dunas Stadion og at den blir ferdig som planlagt. Heldigvis ligger det mye prestisje fra føderalt hold innbakt i dette prosjektet og det vil nok gjøre det lettere å fokusere på prosjektet sin ferdigstillelse – for VM 2014 venter garantert ikke på nye Dunas Stadion?