Arkiv

Enda en krangle-runde om de nye buss takstene.

Beslutning om justering av buss takstene er forskjøvet frem til fredag.

Forhandling for lønn justering av sjåfører og buss-hjelpere er enda ikke ferdig debattert. I et møte med visepresident i den regionale domstolen under Arbeiderpartiet (TRT 21-th-regionen), sier dommer Carlos Newton Pinto, at Union of Urban passasjertransport selskapet i Natal (Seturn) og foreningen av road transport arbeidere av Rio Grande Norte (Sintro-RN), ennå ikke har nådd den endelige avtalen om lønns-økning  for arbeiderene under møtet i går ettermiddag (8). Dommer Carlos Newton, presset igjennom enda et nytt møte med forhandlinger på fredag (10), kl. 10:00, også i TRT.

På møtet i går sa Sintro at de kunne akseptere en + 15%-justering for mat. Seturn presentert to forslag. To inneholdt lønns justeringen på 7,5%, mens ga en 12% økning i kraft og 3% bilaget for dobbel funksjon og de andre 15% til 2,5% . Carlos Newton besluttet, da, at Sintro måtte velge mellom en av de to i neste runde.

Så får vi se da om det blir streik fra lørdag, eller enda noen nye ørten runder før krangelen er over for denne gangen. For ingen ting opphisser mannen i gata i Natal mere enn – buss prisene!