Arkiv

Kvinne på 47 år likvidert på åpen gate.

Kvinne på 47 år likvidert i Baraúna

En kvinne på 47 år ble henrettet på åpen gate, like ved boligen der hun bodde på Rua das Palmeiras, Baraúna, i vestlige Natal. Forbrytelsen skjedde i tidlig på kvelden tirsdag (7) og ifølge politiet, ble også hennes mann og hennes sønn  myrdet/henrettet for henholdsvis syv og to måneder siden.

Politi soldaten Damian Adams, lokale bekreftet ved politiarbeid, at Maria das Graças Mendes ble truffet av fire 38 kaliber revolver skudd. Det var flere vitner til mordet. som så de  mistenkte, som kom på en motorsykkel (vi gjetter på med sorte hjelmer og med mørkt visir) , men ingen kunne bli identifisert. Hun døde på stedet, selv før hun kunne motta legebehandling.

PM ble kontaktet og de gjorde raskt et forsøk i å finne de ansvarlige for drapet, men ingen ble arrestert. Politiet er heller ikke sikker på sammenhengen vedrørende disse tre henrettelsene, men at det likevel er merkverdig at familier blir utryddet/henrettet på denne måten?