Arkiv

Advokat ble henrettet på toalettet i en bar.

Advokaten Antonio Carlos de Souza Oliveira, 41 år og med spesialfelt kriminalitet,  ble henrettet sent torsdag, 9, i en bar i Nazarè i vest Natal. Offeret døde etter å bli truffet av fire skudd fra et skytevåpen inne på toalettet til baren, de fire skuddene ble avfyrt mot hodet, venstre arm og høyre hånd til Antonio Carlos.  Ifølge informasjon fra Ian Styvenson, løytnant av den niende bataljonen av militærpoliti, ble advokaten overrasket mens han var innom toalettet på baren. Skytteren, ifølge rapporter etter vitner, hadde på seg en  hette under ugjerningen og forsvant ned en bakgate som ligger vinkelrett på Avenida Lima e Silva, som er beliggenheten til Bino’s Bar, stedet for ugjerningen.

Politiet ser ikke bort i fra at mordet har en sammenheng med straffesaker med kriminellt tilsnitt som advokaten arbeidet med for tiden?