Arkiv

RN skylder penger i øst og vest……………………

På grunn av at RN har ubetalte regninger hos flere arrangører av turist-messer og turist-show som promoterer stater og byer i Brasil, så mangler RN og Natal omtrent totalt nå på slike messer for tiden, noe som gjør seg utslag i fallende tall for turister og da særlig for «gringos».

Myndighetene sier at de for tiden ikke kan tildele midler til slike evenmenter for å tiltrekke seg oppmerksomhet blant turistene i markedet. Tidligere var det endel å hente av midler fra føderalt hold til slikt, men når økonomien på sentralt hold også begynner å skrante pga på situasjonen på verdensmarkedet, så må de nødvendigvis også bli nødt til å snu på skillingen.

Med tanke på VM i fotball 2014 som nærmer seg med stormskritt, så er denne situasjonen ekstra lei, nettopp fordi at en slik sjanse som et fotball VM får Natal/RN bare en gang i sin historie. Så nå er det bare å håpe på det beste og eventuellt aktivisere en rik onkel i Amerika – om det er noen som har noen. Vi ser med uro på alt arbeidet som «er lovet ferdig» frem til juni 2014 og begynner å få den kjente «Natal-følelsen» om at det er lett å love ting – men å holde det, er det verre med?

Som en million glupe natalensere sier; Vi skal tro på det – når vi kan ta på det!  for de har vært ute i ruskevær tidligere også de!

Men tvi-tvi-tvi – vi holder knokene.