Arkiv

Morsdagen setter nye rekorder handelsmessig.

Like før morsdagen idag, så registrerte man som vanlig et formidabelt kjøpe press mot slutten av gårsdagen, for det er visst gått sport i å være ekstra sent ute når det gjelder å handle inn til morsdagen? Selv om ingen «hvitevarer» var fritatt for moms  iår, så registrete likevel handelstanden et formidabelt salg og en overfylt handel med befolkningen som igjen løper for å kjøpe gaver i siste minutt, så ser det likevel ut for at omsetningen har økt med ca. 6,5%, noe som betraktes som «moderat» av handelstanden.

Som alltid så ser man endel menn og barn med panikk i blikket etterhvert som dagen lir mot slutten; Hva skal vi kjøpe mon tro?

Handelstanden har blitt litt godt vant de siste par årene, da myndighetene har hatt kraftige momsreduksjoner på enkelte grupper av varer, men ikke denne gangen og kjøpmennene merker en litt mer tilbakeholdenhet med å åpne lommeboken på vidt gap, men de sier seg likevel fornøyd med året salg frem mot morsdagen.