Arkiv

Mere regn og bøndene jubler.

Ifølge Emparn ved Gilmar Bristot (Weatherman), er det forventet mer regn registreres i løpet av dagen. «På grunn av ustabilitet i havet, rundt Natal området og muligheter for en sterk vind, så kan dette resultere i store nedbørsmengder og  for kraftig regnvær fram til slutten av ettermiddagen,» sa han. I går var også en dag med regn i Natal.

Selv før daggry var det mulig å høre lyden av de plaskende vann dråper i enkelte nabolag i hovedstaden.  Intensiteten av naturfenomenet ble ledsaget av sedvanlige vann-problemer i hovedstaden igår og resten av dagen til tidlig på kvelden.

Inntil 19:00 i går, ifølge selskapets oppdaterte Bulletin de Pesquisa Agropecuária Rio Grande do Norte (Emparn), falt det 45.5 mm regn i Natal. Den høyeste nedbørsmengden skjedde rundt 16:00, med 16.4 mm og rundt fra 10:00 og til 16:0:00, med 5,9 mm og 5,8 mm, henholdsvis.

Løytnant Alexandre Costa, koordinator for operasjoner for brannvesenet, sa at man slet med seks trær som gikk over ende i vindene og et oversvømmet hjem. «Av seks trærne som falt, tre var på avenida Romualdo Galvão. Og det oversvømmede hjemmet var på Felipe Camarao, men hadde ingen alvorlige skader, sier han. Ribeira-distriktet, fikk nok en gang klager fra folk som var ubeskyttet i bussholdeplassene, men denne gangen var det ikke pga solen.

Deodoro da Fonseca Avenue, i sentrum av byen, var oversvømmet og vannet forårsaker trafikk vanskeligheter for kjøretøy. I nærheten av viadukten ved Baldo, der det er flere skoler, hadde folk problemer med å bruke gatene. I avenida Prudente de Morais, ble det dannet trafikkorker  med lange rader av biler. Mangelen på sikt på den delen av strekningen ødela kjøregleden for bilførerene på BR-101 rundt 08:20 tiden, mellom Natal Shopping og Carrefour.driverne generert en trampe rundt 8:20 på BR-101, mellom julehandelen og Carrefour.

Natal er en rar by egentlig; enten er det for lite vann, eller så er det for mye. Det er liksom ikke noen mellomting i så måte?