Arkiv

Hva var det vi sa!

Demonstranter okkuperer marginale deler av BR 101 i protest mot en økning i bussprisene.

Hva var det vi sa – busspriser er et ømt tema i Natal.

Som var planlagt, gikk en gruppe av demonstranter langs marginale av BR 101, på slutten av ettermiddagen av onsdag (15), for å protestere mot en økning i bussens billettpris. Gjennom sosiale nettverk så møtes gruppen ved siden av Midway Mall og andre shopping sentra , der hundrevis av demonstranter marsjerte mot BR-101 for å vise sin misnøye mot økningen av buss prisene.
Rettferdighet og politi hindret demonstranter å blokkerer BR 101.

Langs den føderale motorveien så hindret politiet, føderale politi og militære politiet sammen at demonstrantene ikke klarte å stenge BR-101.

Protesten gjelder som sagt misnøyen med at bussprisene øker fra R 2,20 > R 2,40 fra den 18 mai.

Tidlig på ettermiddagen, hadde PRF (UP) blitt varslet av den føderale domstolen om å sikre at det er ikke ble en blokkering av BR-101 og også til å tillempe bøter og fengselstraff for dem som ikke ville den nye bussprisen.

Demonstranter har fokusert på å komme seg inn i bussene for å spille kvalm og hindre regulær rute trafikk. Noe som har ført til forsinkelser for en normal trafikk.

Via den direkte ankomsten til Midway Mall, var  det  ingen alvorlig hendelse under demonstrasjonen,  men det militær politiet og tilhørende opprørspoliti sjokk bataljonen, holdt seg i nærheten for sikkerhets skyld.