Arkiv

Narkotika aksjon av politiet igår.

Det sivile politiet arrestere narkotikalangere og beslagla 24 kg av rusmidler i Natal.

Politi-offiserer av politiet narkotika avd.  (Denarc) utført førigår en operasjon sammen med sivilt politi en narko-aksjon, som resulterte i arrestasjonen av to smuglere og et beslag av ca 24 kilo med narkotika. I tillegg ble også en del våpen og kjøretøye beslaglagt.. Detaljer om politiet handlingen ble utgitt på morgenen onsdag (15), under pressekonferansen i General sivil politistasjonen (Degepol).

De to  arresterte ; Ferreira da Costa, 25 år, alà «Galisisk», og taxisjåføren Savva da Silva, 31 år, bedre kjent som «Robinho». Ifølge representanten fra politiet Ulysses Souza var arrestasjonene et resultatet av en anonym klage mottatt av Denarc. «I går ettermiddag  mottok vi informasjon at en taxi ville få overlevert en viss mengde narkotika i nærheten Guararapes fabrikk i den nordlige delen av Natall og da vi kom dit fant vi ut at dette var sannheten av klagen,» forklarte han.

Politiet beslaglagt narkotika, våpen og ammunisjon sammen med kriminelle bandittene.

Det sivile politiet besluttet å følge to mistenkelige biler, og da de kom til Extremoz, begynte bandittene å skyte mot politiet. Det var skuddveksling, men politiet klarte likevel å arrestere de tiltalte.

 

For å gjøre klager, eller tipse kan en borger ringe hotline nummeret 181 eller ved å ringe Denarc direkte; (84) 3232-1554.