Arkiv

Hotel Ocean Palace stiger opp blant stjernene

Pga det nye hotel ratingsystemet så øker det til fem stjerner for Ocean Palace.

Hvem sa at Natal ikke produsere gode nyheter innen turisme?

Ocean Palace Resort og strand bungalower, ligger ved Via Costeira i Natal og har nettopp blitt annonsert av kontoret til vekter og tiltak (Ipem) som det første fem-stjerners hotel i Rio Grande do Norte i den brasilianske Media Classification System (SBClass).

Det åpnet i 1996, og tilhører en familiebedrift fra Rio Grande do Norte, – Gaspar- som også driver med operasjoner og i byggebransjen og kosmetisk industri. Dette hotellet har nå fått fem stjerner innen den nye klassifisering typologi.

Kommersiell direktør for Ocean Palace, Ruy Gaspar, bekrefter at hotellet konstant søker etter å heve kvaliteten på tjenestene sine og allerede har alle mulige sertifiseringer innen feltet gjestfrihet og dette er et faktum som har bidratt mye til å kunne få fem stjerner sahan.

 

«Ocean palasset er det eneste hotellet i Brasil som har på samme tid, ISO 9001 (kvalitet) og ISO 14001 (miljø),» sier Gaspar. Dette er bra!

ocean-palace-300x146